Den store Bryllupsfesten-messe du bare må få med deg!!!

http://bryllupsbyraaet.no/content/uploads/2014/01/Oslo_Trend_Brude_Messe_Mari_Knap-4.jpg

 

Eucalyptus har med glede å medele at vi skal være med på den flotteste bryllupsmessen i Oslo 9 februar. Vi skal pynte, vise fram flotte bryllupsbinderi og gi masse tips, råd og inspirasjon. Følg med på bloggen og facebook for å være med på give-away for messedagen!

Håper vi ses på messen!

Vi gleder oss masse :)

 NÅ ER DET KUN 1 UKE IGJEN!!!

 

?Ditt Bryllup ? Norges ledende bryllupsmagasin har gleden av å være med-arrangør av ?Den store bryllupsfesten? ? bryllupsmessen arrangeres i forbindelse med lanseringen av den 19.Årgang av magasinet.?

 

«Den store bryllupsfesten» er en spennende inspirasjonsmesse for det moderne brudepar. En dag med inspirasjon og opplevelser hvor dere finner gode tips og alt dere trenger til Den store dagen. Med hovedfokus på kvalitet og «det lille ekstra» , presenterer vi de siste trender innenfor bryllup- og selskapssjangeren.

 

HVOR: Vulkan Arena, Scandic Vulkan og Mathallen

 

NÅR: 9.februar 2014

 

Den store bryllupsfesten er en del av Oslo Trend, som avholdes mellom 2. og 9.februar 2014.

 

Gå inn på vår facebook side for løpendeoppdateringer på program, premier og utstillere.

 

Alle som forhåndskjøper billetter på Billettservice vil få hver sin goodiebag med blandt annet det rykende ferske magasinet Ditt Bryllup 19.Årgang, dette forhånds-lanseres på messen og kommer i butikk mandag 17.februar, samt andre overraskelser fra våre samarbeidspartnere.

 

Vi har også en egen Herre lounge for gutta, så alle brudgommer (og forlovere), fedre, svigerfedre, kompiser- dere er også hjertelig velkommen!

 

Modeller fra EB models med stylingteam fra Nilens Jord Norge og Modern Design viser de siste kolleksjoner inne bryllup- og selskapsantrekk.

 

Ønsker du å ha stand på vår messe ta kontakt på Cathrine@bryllupsbyraaet.no

 

For kontakt med redaktør i Ditt Bryllup, charlotte.morits@egmonthm.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eucalyptus

Eucalyptus

0, Sarpsborg

Eucalyptus er blomsterbutikken med flotte og spesielle varer. Blanding av 'the old and new'. Utfører all slags binderi og utfordringer. Hos oss ønsker vi å gi deg den ekstra lille servicen og har stor fokus på kunder og brud. Utfører alt av brudebinderi, sorgbinderi, arrangementer og begivenheter. Ingen utfordring skal være for stor. Ikke la det bli en tilfeldighet å velge blomsterdekoratør til din store dag! Eier og daglig leder av Eucalyptus er Ina Håland, som har jobbet i blomsterbransjen siden 2008 og har jobbet med mange flinke og kjente blomsterdekoratører lokalt og nasjonalt. Håper på en trivelig handel hos oss. Velkommen skal du være! Vi plukker og henter mye av snitt og planter selv og har gode leverandører som leverer. Ina og jentene ønsker deg hjertelig velkommen til det flotte lokale vårt i Sarpsborg :)

Kategorier

Arkiv

hits