Shoutout! Deltagelse i workshop

Nå gleder vi oss!!! WOOOAHHH!!! Nå er det endelig offesielt at vi skal være med på den flotteste fotograf-eventet vi har sett på lenge!!! I samarbeid med Norwegian Wedding Blog så skal vi lage et stort workshop-event! Kjenner jeg gru-gleder meg! Stå til ansvar for masse blomster og lokke fram det flotte Norge har å by på av blomster og kreativitet! Det kommer fotografer fra mange land som har sett det aller meste og her skal vi imponere de å vise dem noe de ikke helt har sett før av scandinavisk design!! Gjett om presset står på og dette skal vi klare!

Vi gleder oss virkelig å høre på hva 2 Brides Photography og Siegrid Cain Photography skal fortelle oss om fotografi kunsten. Blir en ære å møte så mange flinke fotografer!!! :)

Mer info kommer-imens kan du titte på NWB sin hjemmeside

http://www.thenotebook-nwb.com/#!workshop/c1faw

 

Én kommentar

Lisa

06.05.2014 kl.13:09

Juhuu! Og vi har fått Norges kuleste kick ass blomsterdekoratør til å være med! En ære!! :-D

Skriv en ny kommentar

Eucalyptus

Eucalyptus

2, Sarpsborg

Eucalyptus er blomsterbutikken med flotte og spesielle varer. Blanding av 'the old and new'. Utfører all slags binderi og utfordringer. Hos oss ønsker vi å gi deg den ekstra lille servicen og har stor fokus på kunder og brud. Utfører alt av brudebinderi, sorgbinderi, arrangementer og begivenheter. Ingen utfordring skal være for stor. Ikke la det bli en tilfeldighet å velge blomsterdekoratør til din store dag! Eier og daglig leder av Eucalyptus er Ina Håland, som har jobbet i blomsterbransjen siden 2008 og har jobbet med mange flinke og kjente blomsterdekoratører lokalt og nasjonalt. Håper på en trivelig handel hos oss. Velkommen skal du være! Vi plukker og henter mye av snitt og planter selv og har gode leverandører som leverer. Ina og jentene ønsker deg hjertelig velkommen til det flotte lokale vårt i Sarpsborg :)

Kategorier

Arkiv

hits