Den lille ekstra sjarm og kjærligheten

Vil fortelle om et brudepar jeg hadde i år. Vi snakket sammen tidlig i planleggingen.  Jeg syns det er utrolig koslig å ha selve brudeparet sammen når vi skal snakke om bryllupsblomster. Så jeg kan bli kjent med begge to. Skal jo tross alt pynte opp begge til den store dagen! :) De hadde allerede bestemt farger, pga fargetema de hadde valgt og ville derfor holde seg til dette. Noe jeg syns er ekstra fint, for da blir det ekstra harmoni og helhet med dagen.  Bruden hadde sett for seg brudebuketten ganske klart, så brudgommen kom ikke med noen innspill når vi snakket om dette. Uken de skulle ha bryllupet kom brudgom inn, han lurte veldig på denne buketten hans kommende kone skulle ha. Han ville gjerne følge litt tradsjon sa han, så lurte på om han kunne komme med noe innspill. Du så han tenkte fælt på om han skulle eller ikke. For han, så var det hans kommende som betydde alt for han.Han ville at hun fikk alt hun ønsket seg! Så han lurte på da.. Kunne vi putte i tre blomster i buketten, slik at det ble for 'tro-håp-og kjærlighet'. Jeg sa at vi selvfølgelig skulle ordne dette og resultatet ser du nedenfor!

Jeg dro for å levere blomstene på den store dagen og fikk æren av å bli invitert til vielsen! Så når jeg så den store kjærligheten de hadde for hverandre så ble jeg veldig rørt, når de satt seg ved siden av hverandre, så jeg han visket til henne og tittet på buketten. 'De er fra meg, for tro, håp og kjærlighet' Jeg så hennes ømhet og smilende blikk og visste at dette kom til å bli helt perfekt <3 Ingenting er som å finne ekte kjærlighet og se mennesker som elsker hverandre så høyt. Jeg er kjenner jeg har ekstra elsk for kjærlighet og derfor elsker å være blomsterdekoratør for bryllup!

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eucalyptus

Eucalyptus

0, Sarpsborg

Eucalyptus er blomsterbutikken med flotte og spesielle varer. Blanding av 'the old and new'. Utfører all slags binderi og utfordringer. Hos oss ønsker vi å gi deg den ekstra lille servicen og har stor fokus på kunder og brud. Utfører alt av brudebinderi, sorgbinderi, arrangementer og begivenheter. Ingen utfordring skal være for stor. Ikke la det bli en tilfeldighet å velge blomsterdekoratør til din store dag! Eier og daglig leder av Eucalyptus er Ina Håland, som har jobbet i blomsterbransjen siden 2008 og har jobbet med mange flinke og kjente blomsterdekoratører lokalt og nasjonalt. Håper på en trivelig handel hos oss. Velkommen skal du være! Vi plukker og henter mye av snitt og planter selv og har gode leverandører som leverer. Ina og jentene ønsker deg hjertelig velkommen til det flotte lokale vårt i Sarpsborg :)

Kategorier

Arkiv

hits