Et ekstra ordinært sommer bryllup i Ullerøy

 

En nydlig august dag fikk vi i oppdrag å pynte til utebryllup i Ullerøy! Storkoset oss! Dette brudeparet ønsket en romantisk hagepreg. De leiet oss for å pynte til selskapet og leide også ekstra planter,kurver og vaser for å gi ekstra atmosfære i telt og utenfor! Dette syns vi absolutt var prikken over i 'en. Familien hadde også ordnet masse lykter på egenhånd som gjorde det varme og koslige inntrykket. Vi elsker dette romantiske uttrykket!

Kirken ble også ekstra pyntet med søte buketter av brudeslør til å benkeradene og alteret fikk en flott ring av blomster.

Det ble også laget girlander til hestevogn, som matchet resten av bryllupet. Brudebukett med romatiskpreg av kun roser i forskjellige størrelser og valører.

Vi har vært så heldig å få legge ut bildene fra fotografen også! Disse er merket med hennes navn. Utrolig flinke:

I D A  H V A T  T U M

Sjekk gjerne ut hennes hjemmeside http://idahvattum.no/

Vi elsker fargespillet henns og forstålese for lysfokus <3 Absolutt en fantastisk fotograf for å velge til den store bryllupsdagen!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eucalyptus

Eucalyptus

1, Sarpsborg

Eucalyptus er blomsterbutikken med flotte og spesielle varer. Blanding av 'the old and new'. Utfører all slags binderi og utfordringer. Hos oss ønsker vi å gi deg den ekstra lille servicen og har stor fokus på kunder og brud. Utfører alt av brudebinderi, sorgbinderi, arrangementer og begivenheter. Ingen utfordring skal være for stor. Ikke la det bli en tilfeldighet å velge blomsterdekoratør til din store dag! Eier og daglig leder av Eucalyptus er Ina Håland, som har jobbet i blomsterbransjen siden 2008 og har jobbet med mange flinke og kjente blomsterdekoratører lokalt og nasjonalt. Håper på en trivelig handel hos oss. Velkommen skal du være! Vi plukker og henter mye av snitt og planter selv og har gode leverandører som leverer. Ina og jentene ønsker deg hjertelig velkommen til det flotte lokale vårt i Sarpsborg :)

Kategorier

Arkiv

hits