Et vakkert og romantisk bryllup på Villa Malla

Vi fikk et nydelig brudepar som skulle gifte seg i sarpsborg, men feire i filtvedt på Villa Malla. Vi pyntet kirke,ordnet brudebukett, brudepikekranser, cosager og selskapslokaler. En romantisk, stilren stil med peoner og roser. Hvit mot lys,lys rosa. Dette brudeparet leide vaser til lokalet og fikk de pyntet med flotte peoner, roser, småblomster og eucalyptus som gir en romatisk og sommerlig preg som passet flott inn tilstrandlige Villa Malla. Dette var første gang vi pyntet til Villa Malla. Et virkelig storslått sted som er absolutt verdt et besøk om du ikke tenker å gifte deg der! Sjekk ut deres hjemmeside her

Vi vil takke igjen for at dette brudeparet valgte oss. Vi gratulerer så masse igjen og håper at alt står bra til med de nygifte! :)

 


 


Nydelig fliser på Villa Malla i Fildtvedt <3

4 kommentarer

Nina Maria

01.02.2015 kl.12:39

Oi! For en bukett! Den var nydelig :)

Egeo

01.02.2015 kl.14:55

Fantastisk nydelig <3

Eucalyptus

22.02.2015 kl.14:47

Tusen takk! :)

Eucalyptus

22.02.2015 kl.14:48

Tusen takk Nina Maria! :)

Skriv en ny kommentar

Eucalyptus

Eucalyptus

2, Sarpsborg

Eucalyptus er blomsterbutikken med flotte og spesielle varer. Blanding av 'the old and new'. Utfører all slags binderi og utfordringer. Hos oss ønsker vi å gi deg den ekstra lille servicen og har stor fokus på kunder og brud. Utfører alt av brudebinderi, sorgbinderi, arrangementer og begivenheter. Ingen utfordring skal være for stor. Ikke la det bli en tilfeldighet å velge blomsterdekoratør til din store dag! Eier og daglig leder av Eucalyptus er Ina Håland, som har jobbet i blomsterbransjen siden 2008 og har jobbet med mange flinke og kjente blomsterdekoratører lokalt og nasjonalt. Håper på en trivelig handel hos oss. Velkommen skal du være! Vi plukker og henter mye av snitt og planter selv og har gode leverandører som leverer. Ina og jentene ønsker deg hjertelig velkommen til det flotte lokale vårt i Sarpsborg :)

Kategorier

Arkiv

hits